Zoek
Filters
Close
RSS

Nieuws

Bokser Roy Korving mag volgende maand toch aan de WK in Doha deelnemen. De zwaargewicht uit Nederland heeft alsnog een uitnodiging ontvangen voor de mondiale titelstrijd. Korving plaatste zich vorige maand tijdens de EK in Bulgarije niet voor de WK, nadat hij werd uitgeschakeld in de achtste finales.
details
De Brandenburg Cup is een jaarlijks terugkerend evenement in Frankfurt (Oder) waar veel landen naartoe afreizen. Het toernooi is alleen voor boksers in de Jeugd klasse en is op internationaal niveau.
details
Top boksers van de wereld worden geconfronteerd met de meest ultieme uitdaging van hun carrière wanneer de AIBA Pro Boxing WK ​​wedstrijden worden aangekondigd. In de hele wereld zijn er reeds uitverkochte zalen.
details
Tony Jas is sterk begonnen aan het wereldkampioenschap junioren in St. Petersburg. Hij versloeg Kordzakhia Rati Gurami uit Georgië. Maandag bokst hij zijn tweede wedstrijd tegen de Deen Mahoud Nimer Amir.
details
Zilver en brons op het EK - zondag 16 augustus 2015
Pracht resultaten op het EK boksen met zilver, brons, drie WK tickets en een brok ervaring rijker.
details
De nieuwe aanpak van het Nederlandse boksbond en het NOC om het mannen-amateurboksen onder leiding van Hennie van Bemmel een extra impuls te geven, betaalt zich uit. Max van der Pas (75 kg) en Enrico la Cruz (60 kg) hebben de finales gewonen van het prestigieuze toernooi om de Chemie Pokal in het Duitse Halle. Max van der Pas versloeg in de finale de Fransman Mbili, nadat hij kwartfinale eerst de Duitse kampioen 2014 Josef Attanjaoui met 3-0 achter zich liet en donderdag met 2-1 wist te winnen van de Armeense Oostenrijker Howig Grigorian.
details
Verslag 1e European Games Baku 2015 - maandag 29 juni 2015
Nederlandse afvaardiging dames 75 kg Nouchka Fontijn, heren 81 kg Peter Müllenberg, Coaches Abdul Fkiri en Hennie van Bemmel. Na een reis met wat vertraging in Istanbul en wat wachten op enkele teams in Baku kwamen we om ca 0.400 aan in het atleten dorp.
details
De bokser Nouchka Fontijn is meer dan voortreffelijk begonnen aan de European Games in Baku.
details
ABCC bokser Peter Müllenberg, uitkomend in het halfzwaargewicht 81 kg, is momenteel op de European Games aanwezig in Baku. Hij is de nummer 5 op de wereldranglijst en wil zich kwalificeren voor de Olympische Spelen. Zijn trainer Hennie van Bemmel is er ook bij voor de coaching op dit topniveau.
details
Roy Korving wint voor Windmill Team - zondag 12 april 2015
Boxing Gear feliciteert Roy Korving (Elite A tot 90kg). hij wint voor het Windmill Team met gedegen boksen en goed geplaatste linkse stoten van Vladimir Eicholz die in 48 partijen tot nu toe ongeslagen was.
details